ЛОКАЛИЗОВАН ПОЖАР: Страдале старе бараке у Ужицу

Н. ЈАНКОВИЋ

04. 02. 2023. у 10:35

У пожару који је избио око 6.30 часова у Ужицу , изгореле су старе бараке некадашњег текстилног гиганта, предузећа "Цвета Дабић", смештене у насељу Турица надомак реке Ђетиње. Интервенција ватрогасаца била је ефикасна, а жртава на срећу није било.

ЛОКАЛИЗОВАН ПОЖАР: Страдале старе бараке у Ужицу

Н.Ј.

- У баракама се налазила радња за тапацирање намештаја са доста лако запаљивог материјала, а то је отежавало гашење. Пожар је локализован, спречено је ширење на две суседне бараке, а према првим проценама изгорело је око 1.000 квадратних метара барака - рекао је Саша Цицварић, начелник ужичког Одељења за ванредне ситуације

У гашењу је учествовало 20 ватрогасаца, са 8 ватрогасних возила.

Према првим информацијама изгорело је пет барака на самом шетачком улазу у клисуру Ђетиње, а две су спасене. На овом потезу нема стамбених објеката.

Бараке које су изгореле дуго су биле напуштене и запуштене, а повремено су коришћене као складишни простор. Пре извесног времена, неколико ових барака дато је на коришћење једној тапетарској фирми.

Узрок пожара биће утврђен истрагом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)