УМЕСТО СВАДБЕ СПРЕМАЈУ САХРАНУ: Туга у Чачку за погинулим Михајлом (26)

В. ИЛИЋ

08. 12. 2022. у 14:16 >> 22:31

МИХАЈЛО је требао да прави свадбу. Верио је девојку са којом је живео у Београду, где је студирао на Електротехничком факултету. Радовали смо се свадби, а у само једном моменту нама је живот претворен у пакао. Дом нам је завијен у црно...

УМЕСТО СВАДБЕ СПРЕМАЈУ САХРАНУ: Туга у Чачку за погинулим Михајлом (26)

Фото: В. Илић

Овако су у четвртак причали рођаци Михајла Лечића (26) из Чачка, који је погинуо у саобраћајној несрећи у престоници, када је њега и његову вереницу покосио аутомобил у Булевару краља Александра, док су прелазили улицу.

У породичном скромном дому Лечића у чачанском насељу Љубић, изразе саучешћа примала је његова мајка и брат, који, скрхани од бола и туге, нису могли ништа да кажу новинарима. Михајлов ујак Обрад Милосављевић нам је рекао да је Михајло трагичне вечери кренуо са вереницом да купе вечеру.

- Имао је још две године до завршетка факултета, али пошто су планирали венчање, акценат је ставио на посао, зато је и радио у Београду - казао нам је Обрад. - Михајло је био вредан дечко, радио је у ИТ сектору као програмер. Не знам како ћемо све ово превазићи и преживети, посебно његова мајка и брат, који су пре две године изгубили главу породице, Михајловог оца, који је умро у Француској, где је радио.

Како смо сазнали, трагедију у Београду са терасе своје зграде посматрао је Михајлов рођак, али у том тренутку није имао појма да се ради о Михајлу.

У четвртак је урађена обдукција. Још није познато када ће младић бити сахрањен.

Иначе, Михајлова вереница у несрећи је задобила повреду ноге, односно прелом скочног зглоба.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Вучић послао јасну поруку Србима - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије завршила је данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:52

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну