ХОРОР КОД ВАЉЕВА: Дете (12) убио секач за дрва

Новости онлине

06. 12. 2022. у 08:45

ЈЕЗИВА трагедија догодила се јуче око 17 часова у селу надомак Ваљева када је машина за сечење дрва увукла дете од 12 година и тако га усмртила.

ХОРОР КОД ВАЉЕВА: Дете (12) убио секач за дрва

Фото: Милена Анђела/Профимедиа/Илустрација

Према информацијама, дечак је стајао поред трактора на ком је био закачен дрвосекач. У једном тренутку машина је повукла гардеробу дечаку и тако га увукла.

Тело малишана налази се на обдукцији.

(Телеграф)

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну