УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Возило Хитне помоћи ишло у рикверц и ударило жену - нису ни приметили да им је под точковима док им се није обратила

Новости онлине

05. 12. 2022. у 16:13

На друштвеним мрежама појавио се снимак несвакидашње несреће, која се, срећом, није кобно завршила.

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Возило Хитне помоћи ишло у рикверц и ударило жену -  нису ни приметили да им је под точковима док им се није обратила

Твитер Принтсцреен/Servis kompjutera Beograd

Наиме, једну старију суграђанку ударила су кола Хитне помоћи која су ишла у рикверц. Ни возач, ни медицинско особље нису приметили да им је под возилом остала заглављена старија жена.

Кола Хитне помоћи имају београдске регистарске ознаке, а према подацима са снимка надзорне камере, инцидент се десио 3. децембра пре подне.

За сада није познато где се тачно ово догодило.

Како се види на снимку, возило се под ротацијом кретало у рикверц између зграда, где је екипа стизала на терен. Возач у ретровизору није видео да се стазом креће старија суграђанка, која, с друге стране, није чула возило, а била је леђима окренута возилу.

Невероватно је, међутим, да нико није ни приметио да су ударили жену и потом је браником погурали под возилом. Срећом, жена се налазила на средини пешачке стазе па није завршила под точковима санитета.

Медицинска екипа је изашла из кола и кренула ка згради у коју су се упутили, не приметивши да им је испод возила суграђанка. Тек када им се она обратила, прискочили су јој у помоћ, а возач је померио возило напред да би жена могла да устане.

Блицу је у Хитној помоћи речено да су чули за овај снимак и да управо утврђују где се ово догодило као и све остале детаље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (2)