ДЕТАЉИ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ НА ПУТУ СРЕМСКА МИТРОВИЦА - ШАБАЦ: Тужилаштво наредило обдукцију погинулог младића

12. 11. 2022. у 14:42

ЗАМЕНИК основног јавног тужиоца у Шапцу, који је урадио увиђај на месту удеса који се догодио јутрос у ком је смртно страдао возач, а тешко повређена сапутница, наложио је обдукцију тела настрадалог младића.

ДЕТАЉИ ТЕШКЕ НЕСРЕЋЕ НА ПУТУ СРЕМСКА МИТРОВИЦА - ШАБАЦ: Тужилаштво наредило обдукцију погинулог младића

фото: В Митрић

Александар Протић, основни јавни тужилац у Шапцу, рекао је за "Новости" да је заменик ОЈТ ту одлуку донео, пошто је урадио увиђај.

Очекују се налази обдукције, а сагледавају се и испитују све околности под којима је дошло до удеса са тргичним епилогом.

Како незванично сазнајемо, Б.Ч. из Сремске Митровице био је за воланоим аутомобила, који је, на кривини, слетео са пута и преврнуо се. Када су стигле екипе полиције и Хитне помоћи, лекари су само констатовали његову смрт. Девојка која је била у колима одмах је упућена у Општу болницу „Лаза К. Лазаревић“ у Шапцу, где јој је пружена сва потребна помоћ. Смештена је , како нам је речено у установи, у шок собу.

- Повређена је стабилизована, није јој угрожен живот, а, како се очекује, биће транспортована у болницу у Сремској Митровици или на неку од београдских клиника - кажу у болници.

Како нам је речено код девојке примљене у болницу регистровани су преломи обе ноге као и повреде грудног коша и стомака. За њен опоравак, по свој прилици, биће потребно више времена.


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Двојезичне државне школе све траженије, а једна се ускоро отвара и у Београду на води!