САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА ИБАРСКОЈ: Погинуо пешак

Танјуг

29. 09. 2022. у 07:33

НОЋАС је на Ибарској магистрали у саобраћајној незгоди погинуо пешак, а у још једном удесу на Зрењанинском путу повређене су две особе, речено је у Хитној помоћи.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА ИБАРСКОЈ: Погинуо пешак

Фото: Shutterstock

Јутрос рано, око 4.00 часа на Ибарској магистрали код скретања за Рипањ, у саобраћајној незгоди погинуо је пешак, мушкарац око 50 година старости, а екипе Хитне помоћи на лицу места констатовале су његову смрт.

Нешто раније, у 2.30 часова на Зрењанинском путу повређене су две особе и оне су превезене у Ургентни центар, а из Хитне помоћи није саопштено више детаља о степену њихових повреда.

Дежурне екипе Хитне помоћи укупно су ноћас имале 96 интервенција, од чега 14 на јавним местима, највише због алкохолисаних особа и падова.

Јављали су се још хронични пацијенти, међу њима астматичари и срчани болесници, а обављено је и неколико интерклиничких транспорта до ковид болнице у Батајници, речено је у служби Хитне помоћи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)