ПОЈАВИЛА СЕ МАЈКА КОЈА ИХ ЈЕ НАПУСТИЛА: Сутра сахрана дечака (9) који је преминуо код Малог Зворника

Novosti online

24. 09. 2022. у 20:12

ДЕВЕТОГОДИШЊИ дечак из породице Ахметовић, који је настрадао у трагедији у селу Радаљ код Малог Зворника, биће сахрањен сутра.

ПОЈАВИЛА СЕ МАЈКА КОЈА ИХ ЈЕ НАПУСТИЛА: Сутра сахрана дечака (9) који је преминуо код Малог Зворника

Фото: РТС принтскрин

То су потврдили најближи чланови породице који су се данас окупили у кући туге. Како је навела Драгана Митровић, портпаролка Опште болнице у Лозници, девојчица стара 11 година и отац Драган (39), који су хоспитализовани због гушења гасовима када се покварио агрегат, стабилног су општег стања. Девојчица лежи на педијатрији, а отац у јединици интензивног лечења. Двоје најмлађе деце је збринуто код рођака.

У кући у којој се догодила трагедија данас се појавила и мајка која је породицу наводно напустила пре три године и тетка четворо малишана који су остали да живе са оцем Драганом. Ахметовићи су живели тешко, нарочито од када се отац разболео и више није могао да ради и зарађује као раније. Једва су се прехрањивали од социјалне помоћи и дечијег додатка који су били једини стални приход.

- Деца су била послушна иако су живела у тешким условима. Најстарија девојчица је највише помагала, умела је да умеси хлеб, скува ручак и поспреми по кући. Она је сада у болници и молимо се да преживе и она и отац - кажу у селу.

У трошној кући Ахметовићи су користили агрегат за осветљење и грејање, па се претпоставља да су се дечак, његова старија сестра и отац нагутали отровног дима због квара на апарату.

Фото: РТС принтскрин

Увиђај на месту трагедије су обавили припадници полиције из Лознице, а истрагу спроводи основно јавно тужилаштво које је наредило и обдукцију тела настрадалог дечака.


(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧЕМУ ЗАПРАВО СЛУЖИ РУЧИЦА У АУТУ: Видео запрепастио мреже: Нисам ово схватила за 42 године живота