"НИШТА МИ НЕЋЕ ВРАТИТИ МОЈЕ ДЕТЕ" Отац и мајка настрадале девојчице са Карабурме не могу да верују шта их је снашло - Свима је била мезимица

Н. Б.

16. 09. 2022. у 21:00

ИГОР Д. (28), осумњичен да је у четвртак у београдском насељу Карабурма, возећи комби усмртио трогодишњу Х. И., негирао је јуче на саслушању у Првом основном тужилаштву кривицу, наводећи да се не осећа одговорним за оно што се догодило.

НИШТА МИ НЕЋЕ ВРАТИТИ МОЈЕ ДЕТЕ Отац и мајка настрадале девојчице са Карабурме не могу да верују шта их је снашло - Свима је била мезимица

Фото: Новости

Он, како сазнајемо, није оспораво догађај, али је навео да сматра да није одговоран што се дете од три године нашло на путу, а које, према његовим речима, није могао да види. Дете је са тешким повредама превезено у Дом здравља, али је преминуло упркос напорима лекара да га спасу. Полиција је након његовог привођења саопштила да је он, возећи уназад комби "фијат дукато", ударио и оборио девојчицу. Утврђено је да није имао алкохола, нити других опијата у крви.

Након саслушања Игора Д., Прво тужилаштво је надлежном суду предложило да му се одреди притвор,  што је и прихваћено. Навели су да постоји опасност да би боравком на слободи могао да понови кривично дело, при томе ценећи његову ранију прекршајну осуђиваност и непоштовање саобраћајних прописа. Поред саслушања сведока, Тужилаштво ће тражити да се ураде ванредни технички преглед возила, додатна анализа крви и урина, као и да се издвоје ДНК трагови са возила.

Отац и мајка настрадале девојчице не могу да верују шта их је снашло. Чекајући да преузму тело свог детета, само понављају да им је она најмлађе дете и да им је свима била мезимица.

- Шта сада да кажем? Шта год да кажем или урадим, ништа ми неће вратити моје дете - кроз сузе једва изговара мајка настрадале девојчице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (1)

ИМАО ЈЕ САМО ТРИ ГОДИНЕ, СВАКИ ДАН ГЛЕДАМ ЊЕГОВЕ СЛИКЕ Жика кроз сузе о смрти сина - Ипак сам захвалан Богу