ОТКРИВЕНИ БРОЈНИ ПРЕКРШАЈИ: МУП проверио власника аутобуса који се преврнуо у Бугарској

Novosti online

17. 08. 2022. у 19:26

ПОВДОМ саобраћајне незгоде која се 14. августа 2022. године догодила на ауто-путу у Бугарској, у којој је учествовао аутобус из Србије када је повређено 28 српских држављана, припадници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова, по хитном поступку, по налогу министра унутрашњих послова Александра Вулина, извршили су надзор правног лица - власника тог возила, као и предузетника који је корисник аутобуса по уговору о закупу.

ОТКРИВЕНИ БРОЈНИ ПРЕКРШАЈИ: МУП проверио власника аутобуса који се преврнуо у Бугарској

Фото: BTA Bulgarian News Agency via AP

Том приликом, код правног лица - власника возила утврђени су прекршаји из Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима, због чега је сачињено 99 прекршајних налога за које је предвиђена новчана казна у укупном износу од 3.510.000 динара и поднет је један захтев за покретање прекршајног поступка по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

Током надзора корисника возила по уговору о закупу, који иначе поседује важећу лиценцу за превоз путника, утврђени су прекршаји из Закона о радном времену посаде возила у друмском превозу и тахографима, па су сачињена четири прекршајна налога за које је предвиђена укупна новчана казна од 420.000 динара, а поднет је и један захтев за покретање прекршајног поступка по Закону о безбедности саобраћаја на путевима.

Припадници Управе саобраћајне полиције ће, поред редовних контрола, поводом почетка школске године појачано контролисати превознике и аутобусе којима се врши организован превоз деце.

БОНУС ВИДЕО - ДЕЦУ ДОВЕЗЛИ БУГАРСКИМ САНИТЕТИМА: Седморо повређених путује ка Тиршовој

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге