МАЈКА ПОВРЕЂЕНОГ МЛАДИЋА ИЗ НИША: Рекли су ми да је рањен и да ће све бити у реду, али ме нису утешили (ВИДЕО)

Ј. ЋОСИН

13. 08. 2022. у 14:01

ЉИЉАНА Цветковић мајка тридесетшестогодишњег Милана који је тешко повређен у обрачуну у кафићу у Нишу, затечена је вешћу да јој је син умало страдао, а да је његов друг Стефан, погинуо.

МАЈКА ПОВРЕЂЕНОГ МЛАДИЋА ИЗ НИША: Рекли су ми да је рањен и да ће све бити у реду, али ме нису утешили (ВИДЕО)

Фото: Ј. Ћ.

- Нисам знала шта се десило све до јутрос, њихови другови су ми дошли на врата и тражили Миланову личну карту, веш и средства за хигијену. Рекли су ми да је рањен, и да се не плашим, да ће све бити у реду, али ме нису утешили. Страшно сам забринута за сина, а много ми је жао и Стефана, био је много добар момак - прича Љиљана непрестано плачући.

Стефана је познавала добро јер јој се више пута нашао с обзиром на то да се лечила у нишком Универзитетском клиничком центру.

Каже да је Милан синоћ отишао у Ниш да би се нашао са друштвом како би заједно изашли.

Према незваничним информацијама, Нишлија Ф.П. (30), који је ухапшен убрзо након инцидента, ножем је задао фаталне убодне радне Стефану, тешко повредио Милана а ранио још једног младића који је пуштен на кућно лечење.

Како сазнајемо, нападач и жртве пре кобног сусрета се нису познавали, а повод обрачуна био је баналан. Наиме, Ф.П. је у пролазу закачио сто за којем су седели Стефан и његови пријатељи, просуо им пиће због чега је дошло до чарке и физичког обрачуна у којем је Ф.П. извукао дебљи крај. Убрзо се вратио са ножем и избо тројицу момака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)