ПЕЦАРОШ ПОГИНУО НА МОПЕДУ: Тешка саобраћајна несрећа у Бољевцима

Е. Х.

11. 08. 2022. у 07:55

У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи, која се јучe ујутру догодила у Улици мира у Бољевцима, настрадао је мотоциклиста Јошка Т. (83). До судара је, према незваничним информацијама, дошло кад је аутомобил марке "сеат", аустријске регистрације, великом брзином ударио у "фијат сеићенто" шабачких ознака, а потом и у мотоцикл, који се кретао коловозном траком.

ПЕЦАРОШ ПОГИНУО НА МОПЕДУ: Тешка саобраћајна несрећа у Бољевцима

Фото приватна архива

"Сеатом" је, наводно, управљао младић који је најпре, наводно, са другом украо аутомобил аустријских таблица јер је возач оставио кључ у колима. Он је затим побегао пошто је изазвао удес, али га је полиција после интензивне потраге ухапсила. Возач и сувозач из "фијата" су са тешким повредама превезени на ВМА.

- Након удеса, оба аутомобила завршила су у каналу. Човеку је шикљала крв. Имао је повреду у пределу врата - испричао је један од очевидаца и додао да је Јошка и јуче, као и сваког јутра, ишао на пецање и да је возио по прописима у својој коловозној траци. - Јошка је био добар човек, живео је са женом и ћерком, док му је друга ћерка у иностранству. Био је професионални возач и радио је у ГСП.

Фото приватна архива

Мештани Бољеваца кажу да је ово двадесета несрећа на овој деоници од почетка године, а пре их је на путу Обреновац - Бољевац било и више.

- Било је превртања на кров, судара са аутобусима, ударених пешака... Семафора нема, а раскрсница је лоше обележена - каже један од комшија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге