ЧЕТИРИ БЕЛА БАЛОНА НИСУ ОДЛЕТЕЛА У НЕБО: Чачани дошли да одају почаст настрадалим младићима, приметили необичан детаљ (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

27. 06. 2022. у 19:57

ТУГА, бол и сузе нису се могли сакрити на лицима великог броја Чачана који су се окупили на Градском тргу како би у знак сећања на Огњена, Ивана, Луку и Николу пустили беле балоне у небо.

ЧЕТИРИ БЕЛА БАЛОНА НИСУ ОДЛЕТЕЛА У НЕБО: Чачани дошли да одају почаст настрадалим младићима, приметили необичан детаљ (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Free Images Pixabay

Оно што су сви приметили јесте да је на десетине балона одлетело, а само четири завезана закачила су се за један високи стуб, пренели су медији.

Настрадали младићи, како кажу сви који су их познавали, били су деца за пример. Нераздвојни другови од детињства заједно су отишли у смрт.

Огњен Васиљевић (19), Иван Станчић (19), Никола Зекавица (18) и Лука Мићовић (20) погинули су у ноћи између суботе и недеље код Чачка.

Обдукција четри младића која су погинула у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у ноћи између суботе и недеље у селу Јанчићи код Чачка, показала је да су сви преминули услед прелома врата.

Такође, нико од младића није био под дејством алкохола нити психоактивних супстанци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАС НА ПЕЦАЊУ: Звер обезглавила дечака (15)