"НОВОСТИ" ОТКРИВАЈУ: Ево у кавом се стању налазе повређени у несрећи код Алексинца

Ј.Ћ.

25. 06. 2022. у 16:10

КАКО "Новости" сазнају троје повређених у несрећи код Алексинца налазе се у Клиничком центру у Нишу док је једна особа прегледана и пуштена кући.

НОВОСТИ ОТКРИВАЈУ: Ево у кавом се стању налазе повређени у несрећи код Алексинца

Фото: Инстаграм/192_рс

Девојка А. С. (19) налази се на клиници за неурохирургију, а примљена са минималним крварењем у глави. Момак А. Ж. (19) тренутно је на интензивној нези. Како "Новости" сазнају он има прелом леве бутне кости, повреде и крварење у абдомену које је хирушки збринуто, али и прелом леве руке, као и вишеструки, серијски прелом ребара.

З. С (60), према нашим сазнањима хирушки је зубринут и има прелом потколенице, док је С. Т. прегледан и пуштен кући.

Подсетимо, мушкарац који се међу првима затекао на месту јучерашње саобраћајне несреће код алексиначког села Суботинац, на вибер групи која се бави безбедношћу саобраћаја, описао је стравичан призор којем је био сведок.

- Враћао сам се са колегама из правца Сокобање, на излазу из овог места возач камиона је кренуо у претицање и великом брзином протутњао поред нас. Након десет, петнаест минута вожње смо ушли у село Суботинац и први наишли на сравичну саобраћајну несрећу. Одмах смо нас четворица изашли из аута, затекли смо сувозача свог крвавог на неких пет метара од аута који је био на крову. Дечко је био у скоро па несвесном стању, имао је видне преломе руку и ногу, вероватно је несрећник испао из аута јер су врата сувозача била отворена. Возач је био прикљештен у ауту и није давао знаке живота, мислим да му је волан здробио грудни кош. На задњем седишту је била девојка између 20 до 25 година у полусвесном стању са видним повредама главе - навео је и додао:

- Одмах смо позвали полицију и Хитну помоћ. У међувремену је наишло још неколико људи тако да смо из слупаног аута извукли девојку која се међувремену расвестила и била комуникативна. У возилу је остао човек са поломљеним ногама а у камиону је било њих шест, седам. На излазу из Сокобање је тада био радар који је снимао возила која долазе из правца Алексинца , то је било негде око 16.30. На овом месту у Суботинцу, где се десила саобраћајка је једна опасна кривина. По мом мишљењу, овај дечко, возач аута који је погинуо, возио је баш великом брзином јер му је ауто проклизао и директно се својом левом страном закуцао у леву страну камиона који је био на свом делу пута. А и возач амиона је баш брзо возио, ја сам возио неких 60 км/х а камион код Кнез Петрол пумпе у претицању пројурио поред мене са преко 100 км/х... Много сам потресен, не могу да вам опишем како сам се осећао док сам гледао ону језиву сцену а тек како се сад осећам - навео је у својој објави, овај човек.

Подсетимо, у саобраћајној несрећи до које је дошло када се возило "рено" лесковачких таблица сударило са камионом једног нишког грађевинског предузећа, на лицу места страдао је двадесетогодишњи К.Н. из околине Лесковца, још четири особе су тешко а пет лакше повређене.

БОНУС ВИДЕО - СНИМАК СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БУГАРИН ШВЕРЦОВАО МРТВУ МАЈКУ: Рекли смо јој добар дан, глава јој пала - цариници били у шоку, случај који се и данас препричава