ВОЗАЧ (21) ИЗ СРБИЈЕ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН У НЕМАЧКОЈ: Теретњак се преврнуо и блокирао цео пут, младићу се боре за живот (ФОТО)

Новости онлајн

25. 05. 2022. у 22:10

ВОЗАЧ из Србије (21) тешко је повређен у саобраћајној несрећи у Немачкој кад се преврнула приколица камиона којим је управљао.

ВОЗАЧ (21) ИЗ СРБИЈЕ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН У НЕМАЧКОЈ: Теретњак се преврнуо и блокирао цео пут, младићу се боре за живот (ФОТО)

Фото: ЕПА

Теретно возило, према првим информацијама, преврнуло се услед јаких удара ветра. Медији у Немачкој објавили су да се несрећа догодила у понедељак око 21.10 сати на ауто-путу 7 између искључења Хомберг/Ефец и Малсфелд.

Возач је задобио тешке повреде опасне по живот.

Како је саопштила портпаролка полиције у Каселу, узрок саобраћајке су јаки удари бочног ветра који је одгурнуо приколицу, тако да је тегљач ударио директно у насип крај пута, услед чега је дошло до превртања.

Преврнути теретњак је блокирао три коловозне траке. Други возачи су камионџију извукли из приколице. Ватрогасна јединица Хомберг стигла је са 25 људи и седам возила. Велики проблем настао је јер се око 450 литара дизела и средства за чишћење које је камион превозио просуло по ауто-путу.

Из предострожности, али и док се не рашчисти место несреће, пут је био затворен за све друге учеснике у саобраћају, због чега су неки од њих сатима били заробљени у колони.

(Санџак данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)