МАТЕЈ ПЕРИШ ЋЕ БИТИ САХРАЊЕН СУТРА Молба његовог оца Ненада: "Желимо да се у најужем кругу опростимо од њега"

Новости онлајн

22. 05. 2022. у 14:49

СПЛИЋАНИН Матеј Периш, чије тело је пронађено на Ади Хуји 18. маја, биће сахрањен сутра на гробљу Ловринац у родном Сплиту.

МАТЕЈ ПЕРИШ ЋЕ БИТИ САХРАЊЕН СУТРА Молба његовог оца Ненада: Желимо да се у најужем кругу опростимо од њега

Фото: З. Јовановић

Породица трагично настрадалог Периша нешто уочи сахране започеће жаловање, а након тога је планирана и миса у његову част која ће се одржати на Неслановцу у цркви Светог Марка, преноси "Блиц".

На истом месту на ком ће Матеј бити сахрањен сутра, сахрањен је и његов најбољи пријатељ Ивор Алунић који је такође трагично изгубио живот на мотору. Ивор је погинуо само неколико месеци пре нестанка Матеја Периша, а према писањима медија, сам Матеј присуствовао је том трагичном догађају.

Подсетимо, отац Матеја Периша, Ненад Периш, током јучерашњег дана захвалио се свима на подршци коју су му пружали током свих ових пет месеци, те упутио молбу медијима, али и јавности, да сахрана његовог сина буде тиха и у кругу најближе породице и пријатеља.

Он је овом приликом замолио јавност да покаже разумевање за ове молбе како би се интимно и лично опростили од члана своје породице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

КОЛИКО СТЕ ВИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ У АУТУ? Више од 40 степени у 15.46 - слика да се спржиш, фотографисао је инструмент таблу (ФОТО)