ПРЕ ЊЕ САМ ИЗГУБИО СИНА, А САД И ЊУ: Болна исповест партнера трагично настрадале мисице Мирјане

Новости онлајн

21. 05. 2022. у 14:41

АЛЕКСАНДАР Аврамов, дечко мисице Маријане Стојановић која је погинула у ставичној несрећи која се догодила код Шимановаца, каже за Курир да се након сазнања да је она умрла распада на комаде.

ПРЕ ЊЕ САМ ИЗГУБИО СИНА, А САД И ЊУ: Болна исповест партнера трагично настрадале мисице Мирјане

Foto: Printskrin Instagram/avram_eso_cobra

- Распадам се. Требали смо заједно да идемо у викендицу коју имамо у Обрежу и растали смо се око осам сати, како би опремили славу Свети Никола летњи, али је она отишла пре мене. Тражио сам да ме сачека да идемо заједно, јер сам имао неке обавезе у банци, али је она хтела да купи све што треба и рекла је да ће ме чекати - рекао је он и додао:

- Када сам дошао није је било. На регуларном путу се радио неки асфалт и она је кренула около ка Прахову и ту је настрадала.

Мирјанин дечко рекао је да су они у вези било годину дана.

- Она је мој живот. Пре ње сам изгубио и сина, а сад и њу! Заједно смо од кад се растала са бившим мужем са којим има два сина и борила се за старатељство. Њена деца су као моја. Била је моја снага и ја њега - каже неутешни Александар и наставља:

- Ишао сам на место где је страдала, а претходно сам био у Институту за судску медицину у Новом Саду.

Он је рекао је да од Маријаниног оца чуо да је остао без вољене.

Подсетимо, Мирјана Стојановић, Miss фотогеничности и финалисткиња избора за Miss Србије, 2007. године, трагично је изгубила живот у саобраћајној несрећи која се догодила јуче ујутру, 20. маја, на путу Прхово - Шимановци.

Наиме, Мирјана је била финалисткиња првог званичног одржаног избора Miss Србије, давне 2007. године, када је имала само 19 година.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)