ОТИШЛА У НЕМАЧКУ ДА ЗАРАДИ ЗА БОЉИ ЖИВОТ: Лепа Крагујевчанка Милена (32) није дочекала да види своју ћеркицу (ФОТО)

Novosti online

02. 05. 2022. у 22:18

КРАГУЈЕВЧАНКА Милена М. (32) погинула је у саобраћајној несрећи која се догодила у Мађарској, недалеко од граничног прелаза Хоргош, када је аутомобил лозничких регистарских таблица у ком се налазила подлетео под паркирани камион.

ОТИШЛА У НЕМАЧКУ ДА ЗАРАДИ ЗА БОЉИ ЖИВОТ: Лепа Крагујевчанка Милена (32) није дочекала да види своју ћеркицу (ФОТО)

Фото: Фејсбук

Милена је са колегама путовала из Немачке, где ради већ дужи низ година, а кренула је у посету својој породици.

Тело остало у смрсконом ауту

- Настрадала девојка је седела на месту сувозача, а аутомобил је баш том страном подлетео под камион. Она је остала на месту мртва, а њено тело је било заглављено у олупини док нису дошли ватрогасци. Четворо људи из аутомобила је повређено је у несрећи - прича извор. 

Пријатељи настрадале Милене испричали су да је несрећна жена отишла у Немачку како би обезбедила бољи живот за своје дете.

- Она има ћеркицу која сада има 13 година коју је чувала бака, Миленина мајка. Отишла је у иностранство да ради како би обезбедила што боље услове за њих две, а сада је настрадала кад им је пошла у посету - прича пријатељица настрадале. - Мене је све ово шокирало, биле смо јако блиске и не могу да избацим из главе ово што се догодило. И даље не верујем да је настрадала и да је више нема. Неколико сати пре удеса на свом Инстаграму је поделила снимак из аутомобила и у позадини се чује музика. Била је срећна што иде кући.

Фото: Фејсбук

Како је испричао камионџија који је био очевидац несреће, стравична саобраћајка догодила се у 4.30 часова ујутру.

- С колегом сам пролазио тим путем јер ту иначе паркирамо камионе и правимо паузу. Видео сам да у колони последњи стоји неосветљен камион и прокоментарисао да не знам шта је возачу када није упалио светла и да је то опасно. Убрзо после тога у камион се закуцао ауто с регистарским ознакама Лознице - прича возач. -Када смо пришли месту несреће, поред аутомобила су стајале две девојке и два мушкарца који су успели да се извуку из смрсканог возила. Погледао сам боље и видео ужас који ћу памтити до краја живота. Сувозачево седиште било је у потпуности смрскано и вириле су само руке. Нисмо знали у том моменту да ли је страдао мушкарац или жена.

Фото: Фејсбук

Можда би била жива да нису померили датум путовања

Настрадала Милена је 17 дана пре несреће прославила 32. рођендан.

- Размишљали су да ли да дођу за Васкрс или Први мај. Пошто нису имали довољно дана, одлучили су да ће ипак померити путовање. Можда би била жива да је другачије било. Не знам како ће њена мајка и ћерка поднети ово - испричала је потресена пријатељица.

- Сви из аутомобила радили су заједно у Немачкој и увек су путовали заједно. Кренули су кући за првомајске празнике да обиђу породице, јер нису успели да добију довољно слободних дана за православни Васкрс.

Фото: Фејсбук

БОНУС ВИДЕО - СУПРУГА НАСТРАДАЛОГ РУДАРА У СУЗАМА: "Да је знао, па да уопште не иде"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

КО ИМА НАЈВЕЋУ ПЛАТУ? Просек изнад 70 хиљада динара