ОВО ЈЕ ЖЕНА УБИЈЕНА У ЗАЈЕЧАРУ: Комшија је годинама малтретирао, па је упуцао након краће свађе (ФОТО)

Новости онлајн

29. 03. 2022. у 15:11

ВЕРА Ђ. (62) убијена је синоћ у Зајечару, а њој је живот скратио комшија Д. З. након краће свађе. Он је након тога пуцао на полицију којој је пружао отпор, тада је убио полицајца Ивана Ђ. (28), а затим је пресудио и сам себи.

ОВО ЈЕ ЖЕНА УБИЈЕНА У ЗАЈЕЧАРУ: Комшија је годинама малтретирао, па је упуцао након краће свађе (ФОТО)

Фото: Фацебоок

Све се десило синоћ у Улици 7. септембра у Зајечару. Почело је око 22 сата када су се чули пуцњи. Тада су комшије позвале полицију, а испоставило је да је Д. З. убио комшиницу В. Ђ. коју је годинама малтретирао.

Фото: Фацебоок

Убијена Вера

По доласку полиције, којој је пружао отпор, он је пуцао и на њих, и том приликом је погинуо млади полицајац Иван Ђ. (28). Да би га савладала, полиција је опколила цео кварт, али је он пола сата иза поноћи извршио самоубиство.

Фото: Приватна архива

Убијени полицајац

Д. З. је, иначе, избегао из Хрватске, а В. Ђ., коју је убио, годинама је малтретирао. У тужилаштву су рекли да он није био полицајац, како се спекулисало у медијима.

- Чуо сам сирене, јутрос сам видео полицајце, а онда је жена убијена из пиштоља. Нико није претпостављао да ће овако нешто да се деси. Више пута су га пријављивали, пар пута је хапшен - рекао је он.

Фото: В.Ђ.

Место злочина

Како се спекулише, наводно је рањено још двоје полицајаца, али из Вишег јавног тужилаштва су саопштили да није било повређених припадника МУП-а.

Подсећамо, према информацијама, Д. З. је годинама малтретирао комшиницу, која је против њега, наводно, поднела више пријава.

Синоћ ју је убио из ватреног оружја за које није имао дозволу.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

РУСКИЊУ ПИТАЛИ КАКО ЈЕ У СРБИЈИ, А ОНА СВЕ ШОКИРАЛА ОДГОВОРОМ: Коментари непрестано пљуште (ВИДЕО)

СТРАНЦИ који не познају најбоље географију Европе често мешају Србију и Сибир, па у ту рачуницу понекад додају и Сирију, а у прилог томе говоре бројне ситуације када нас је неко упитао одакле смо и да ли је ту много хладно.

29. 01. 2023. у 17:33

Коментари (1)

ХЛАДНА БАКЛАВА СА ПИСТАЋИМА: Хрскав слаткиш са преливом од чоколаде (ВИДЕО)