ТУГА У ПОРОДИЦИ ПОГИНУЛОГ БРАНИМИРА: Радник фабрике у Шимановцима иза себе оставио двоје деце

Novosti online

25. 01. 2022. у 08:59 >> 09:02

БРАНИМИР Ботић (36) из Руме, који је погинуо у експлозији која се догодила у фабрици "Агросава" у Шимановцима заједно са својим колегом Гораном Колунџијом (45) из Шимановаца, према речима комшија био је оличење доброте.

ТУГА У ПОРОДИЦИ ПОГИНУЛОГ БРАНИМИРА: Радник фабрике у Шимановцима иза себе оставио двоје деце

Фото: Приватна архива

Подсетимо, трагедија се догодила око 8.30 сати у делу фирме који је био намењен за производњу хране за псе и мачке и ускоро је требало да почне са радом. Сумња се да је експлодирао котао за грејање.

- Бранимир је био прави пријатељ, вредан, пожртвован и добар човек. Све је сам створио и борио се за породицу. Поред посла у фабрици бавио се и пољопривредним радовима, али имао је и малу браварску радионицу у склопу куће - каже рођак Бранимира Ботића:

- Шта ће сад његова жена!? Само плаче, а шта и да каже... Кад је неко болестан па се спремаш да ће умрети, а овако отишао човек на посао и нема га више. Породици је најтеже.

Бранимир је, како каже рођак, с породицом дошао у Руму 1995. године из Хрватске.

- Подигли су кућу, он се оженио пре седам година и основао своју породицу, има двоје деце. Направио је кућу недалеко од својих. Имали су трагедију пре неколико година када му је отац умро од болести. Његов брат такође ради у "Агросави" и он је у тренутку експлозије био на послу - прича узнемирени рођак.

Иначе, Бранимир и његов погинули колега радили су заједно преко 10 година и за то време су се спријатељили и били су добри другари.

У Руми влада велика туга након што се сазнало да је Бранимир Ботић погинуо.

- Какав човек је погинуо. Отишао је на посао и настрадао, шта вам је судбина. Јадна његова жена и деца. Сви смо у шоку, он је био оличење доброте и другарства, ма прави човек. Волео је да се дружи, да иде у риболов и лов. Једноставно волео је живот. Увек насмејан и позитиван младић - каже тужним гласом комшија Ботића.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО - "НОВОСТИ" У ШИМАНОВЦИМА: Два радника изгубила живот у експлозији у фабрици

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БЕТ ОЛЕ ПОКЛАЊА ПОТПИСАН ДРЕС АЛЕКСАНДРА МИТРОВИЋА! Сазнај како до поклона