СЕСТРА СЕ ГУШИ У СУЗАМА: Нови детаљи погибије радника у Новом Пазару, најмилији испред болнице, Џенан подлегао повредама

Н. КОЧОВИЋ

20. 01. 2022. у 19:36

НОВОПАЗАРАЦ Џенан Р. (26) страдао је у несрећи која се десила у асфалтној бази компаније “Нови Пазар пут”, сазнају Вечерње новости.

СЕСТРА СЕ ГУШИ У СУЗАМА: Нови детаљи погибије радника у Новом Пазару, најмилији испред болнице, Џенан подлегао повредама

Фото: Н. Кочовић

Према незваничним информацијама, несрећа се догодила око 15 часова у у кругу њиховог погона који се налази на магистралном путу Нови Пазар – Рашка.

- Џенана је ударило велико црево са миксера за мешање бетона, одбацивши га неколико метара и наневши му тешке повреде. Радници су га транспортовали до Опште болнице у Новом Пазару, али је подлегао повредама у путу – рекао нам је један од радника.

Испред Опште болнице окупили су се рођаци и пријатељи страдалог младића. Девојка, за коју су нам рекли да му је сестра, гушила се у сузама, а нико од присутних није желео да говори за медије.

Руководиоци компаније “Нови Пазар пут” потврдили су нам да се несрећа десила у њиховом погону, али су истакли да Џенан није био у радном односу код њих.

- Он је био радник компаније “Еуро - лекс” која је изводила припремне радове у нашем погону. Изражавамо жаљење због трагедије и стојимо на располагању истражним органима – кратко су нам поручили.

Убрзо по несрећи лице места обезбедили су припадници новопазарске полиције, а у присуству заменика Вишег тужиоца Едиса Арифовића обављен је увиђај.

Наложена је истрага после које ће бити познати сви детаљи несреће.

БОНУС ВИДЕО - НЕ МОГУ ВИШЕ: Потресна исповест баке Нишлије који је покушао да се убије због немаштине

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У СТРАВИЧНОМ УДЕСУ НА ПАНЧЕВЦУ ПОГИНУО БРАЧНИ ПАР: Испали из камиона и пали преко ограде - Ухапшен возач БМВ-а (ФОТО/ВИДЕО)