НОСИО ГА УПУЦАНОГ НА РУКАМА: Детаљи трагичне несреће у лову, Зорана убио друг из нехата!

Д.З.

16. 01. 2022. у 20:21

ЧЕТРДЕСЕТОГОДИШЊИ Зоран С. из куршумлијског села Рудара преминуо је на местu када је данас поподне током лова погођен ловачком пушком.

НОСИО ГА УПУЦАНОГ НА РУКАМА: Детаљи трагичне несреће у лову, Зорана убио друг из нехата!

Фото: В. Митрић

Према сазнањима „Новости“ из поузданих извора, несрећни Зоран био је са друговима у лову, у потезу од овог села према Пролом бањи, када је из нехата, мислећи да је дивљач, на њега је пуцао Р.Г. са којим је страдали био у лову.

- Пошто је био јако хладно Зоран се склонио иза жбуна вероватно да се мало загреје, док је његов друг Р.Г мислећи да је дивљач опалио метак. Када је схватио шта се догодило Р.Г. је одмах позвао хитну помоћ и понео друга на рукама до пута односно у сусрет лекарима али на жалост Зорану није било спаса - прича нам пријатељ обојице ловаца.

Он појашњава да је Р.Г био јако пажљив и брижан ловац и пријатељ и да је одмах испричао све полицији.

И док не могу да сакрију жаљење за настрадалим Зораном, који је живео само са мајком, пријатељи обојице ловаца истичу жаљење и због Р.Г који је, како тврде, пуцао на Зорана из нехата, а због чега је, како истичу и даље у шоку и неверици. Не може да поверује да је усмртио друга.

Иначе, Зоран је погођен у грудни кош тако да је екипа Хитне помоћи куршумлијског Дома здравља могла само да констатује смрт. Овај случај изазвао је неверицу и жаљење и међу житељима Куршумлије који не могу да верују да се таква несрећа, како кажу, просто “наместила”.

БОНУС ВИДЕО - ВИШЕ СИНОВА НЕМАМ, СВУ ПЕТОРИЦУ САМ САХРАНИЛА: Несрећна судбина Живке Марковић из Варварина

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)