СТРАВИЧНА СУДБИНА НЕСТАЛЕ ОБРЕНОВЧАНКЕ: Светлана преживела пожар у фирми, сада је нестала у пламену у тржном центру

Novosti online

04. 12. 2021. у 23:04

СВЕТЛАНА П. (58) из Обреновца, која се води као нестала у пожару који је избио пре четири дана у робној кући у Обреновцу, преживела је пожар у фабрици "Лепенка" код Умке, који је избио у августу ове године.

СТРАВИЧНА СУДБИНА НЕСТАЛЕ ОБРЕНОВЧАНКЕ: Светлана преживела пожар у фирми, сада је нестала у пламену у тржном центру

Фото: Новости

Светлана је радила у фабрици картона код Умке у којој је 19. августа букнула ватра, али су сви радници успели да се евакуишу на време.

- И она и муж раде у фабрици "Лепенка" и знам да су пре око три месеца избегли велики пожар који је букнуо у дворишту фабрике. Тада је у фабрици причињена велика штета, али најважније је да није било жртава. Ето шта вам је судбина, Светлана је један пожар преживела, а сад је нестала у другом. Сви се надамо да је успела да преживи пожар и да ће се однекуд појавити - каже једна комшиница.

Подсетимо, Светлана је у среду отишла да се тестира на корону. Пошто је то завршила, отишла је у апотеку у ТЦ Обреновац, који је преко пута амбуланте. Откад је избио пожар, ње нема, није дошла кући, а ни по резултате ковид теста, па зато страхујемо да је она једна од несталих у пожару - кажу комшије.

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да је кров изгорелог тржног центра јуче скинут и да је почео увиђај.

- Још немамо никакве информације у вези са евентуалним жртвама - навео је Чучковић.

Поред Светлане П, као нестала се води и Валентина Л. (53), која је радила у кинеској продавници у робној кући.

https://video.novosti.rs/vesti/video/2836-bukti-robna-kuca-u-centru-obrenovca-na-licu-mesta-vatrogasci-i-policija

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)