"ВОЛЕО БИХ ДА ЈЕ МЕЂУ ЖИВИМА" Након пожара у кинеској робној кући Валентинине комшије у страху од најгорег (ФОТО)

Г.Н.

03. 12. 2021. у 15:11

ДАН након страшног пожара који је захватио кинески тржни центар у Обреновцу ватрогасци су и даље на терену.

ВОЛЕО БИХ ДА ЈЕ МЕЂУ ЖИВИМА Након пожара у кинеској робној кући Валентинине комшије у страху од најгорег (ФОТО)

Фото: И. Маринковић

Код згаришта су три ватрогасна возила, а непрекидно се врши догашивање ватре. За скидање небезбедне кровне конструкције је ангажована и механизација. 

Како "Новости" незванично сазнају, у пожару ипак има жртава, највероватније је погинула једна особа, међутим, постоји оправдани страх да би број жртава могао бити већи. Засада се две особе воде као нестале. 

Валентина Л. за којом се трага је дипломирани економиста, мајка троје деце. Супруг јој ради у Хитној помоћи као доктор на Убу. Како је "Новостима" речено, доселили су се из Канаде кад се завршило насеље 2004. године. Валентина је последња четири месеца радила као продавачица у кинеском тржном центру.

Надала сам се да се Валентина сакрила негде, али како је и данас нема, шта да мислимо - каже за "Новости" једна од суседа нестале Валентине Л., раднице кинеске робне куће за којом се и даље трага након стравичног пожара који је захватио јуче овај објекат.

- Радила је у горњем делу где је гардероба. Још не могу да верујем, волео бих да је међу живима. Видео сам је јуче ујутру кад је кренула на посао, махнула ми је - каже нам један од комшија.

- Чуо сам да је у секунди плануло, доста је Кинеза који су се извукли.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)