ЈОШ УВЕК СЕ ТРАГА ЗА ДВЕ ОСОБЕ: Ватрогасци откривају кров да би дошли до жаришта пожара у кинеској робној кући у Обреновцу

Novosti online

03. 12. 2021. у 07:57

ДОГАШИВАЊЕ пожара у великој робној кући у центру Обреновца и потрага за две нестале особе и даље траје.

ЈОШ УВЕК СЕ ТРАГА ЗА ДВЕ ОСОБЕ: Ватрогасци откривају кров да би дошли до жаришта пожара у кинеској робној кући у Обреновцу

Фото: Новости

Према информацијама, догашивање би према најавама требало да буде готово до 12 сати. Заменик председника општине Милош Станојевић рекао је да се и даље трага за две особе које се воде као нестале.

- Више од 20 ватрогасаца ради на откривању крова како би дошли до свих жаришта. Трага се за две особе. Кров је велике површине и можда ће откривање потрајати мало дуже. Пожар је захватио и најближу зграду, али на време је спречено ширење ватре - рекао је Станојевић.

Велики пожар избио је јуче око 10.40 сати у кинеској робној кући у Обреновцу. Ватрогасцима су одмах у помоћ дошли припадници ватрогасно-спасилачких јединица из Обреновца, Сурчина, Батајнице, Железника, Кошутњака, Звездаре и Земуна. Током гашења пожара дошло је и до низа детонација у запаљеном тржном центру и то вероватно због пиротехничких средстава.

Трага се за две особе, једна је наводно радница кинеског порекла, а друга је жена из Обреновца која се налазила у куповини. Повређено је шест особа.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)