МОЈЕ ЗЛАТЕ ВИШЕ НЕМА: Јовица у сузама после погибије супруге, несрећну жену убила бандера

Е. В. Н.

18. 11. 2021. у 08:50

СВЕГА има, само моје Злате више нема. Јао, Злато! - неутешно је јуче кроз сузе говорио Јовица Живковић, чија је супруга (64) неколико тренутака раније настрадала у саобраћајној несрећи у Миријевском булевару у Београду.

МОЈЕ ЗЛАТЕ ВИШЕ НЕМА: Јовица у сузама после погибије супруге, несрећну жену убила бандера

Тело жене прекривено на улици, Фото Н. Скендерија

На несрећну Злату Живковић пала је бандера на коју је претходно налетео возач аутомобила марке БМВ. Ауто, који се из правца Миријева великом брзином кретао према Вишњичкој улици, слетео је са коловоза и ударио у уличну светиљку. Младић, који је, како се сумња, изазвао ову трагедију, убрзо је ухапшен.

Полиција је саопштила да је због сумње да је изазвао "тешко дело против безбедности јавног саобраћаја" задржан Д. К. (21).

- Осумњичени, како је утврђено, не поседује возачку дозволу ни за једну категорију. Њему је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву - кажу у МУП.

Јовица Живковић, Фото Н. Скендерија

Како је за "Новости" рекао извор близак истрази, Д. К. је признао да је возио БМВ. Он није био под дејством алкохола и психоактивних супстанци. Аутомобил којим је управљао није био регистрован.

Осим Д. К., у аутомобилу је био још један младић, за којег се претпостављало да је побегао са места несреће. Касније се испоставило да је он одмах затражио лекарску помоћ због повреда које је задобио. Наредних дана биће проверене сигурносне камере, како би се утврдиле све околности овог догађаја.

БМВ после удеса, полиција ухапсила возача, Фото Н. Скендерија

На месту несреће, уплакани супруг стајао је дуго са члановима породице, који су палили свеће. Он је био и делимични очевидац несреће.

- Пре седам дана сам оперисао срце, па смо изашли мало да прошетамо - неутешно је причао Јовица окупљенима.

- Злата ми је рекла да иде до продавнице и да ја идем полако. Угледао сам аутомобил који губи контролу и онда се чуо јак ударац. Видео сам како кола ударају у стуб уличне расвете. Звао сам Злату, али њен телефон је био недоступан. Знао сам да се нешто лоше догодило.

Како је испричао, возач аутомобила је дивљао овим београдским булеваром, а он је помислио да ће возач погинути.

Према речима очевидаца, сцена је била језива. Жена је лежала на тротоару, свуда су били делови аутомобила.

- Ту је био и њен супруг, ми смо покушали да га утешимо, али безуспешно. Он је толико био потресен да нисмо знали шта да радимо. Претпостављам да живе у близини, јер им је убрзо стигао и син. Окупило се доста људи. Надали смо се да ће, ипак, преживети, али лекари су само могли да констатују смрт - испричао је станар оближње зграде.

УПАЉЕНА СВЕЋА

НАКОН завршене истраге и поновног пуштања саобраћаја кроз Миријевски булевар, још је било срче и делова аутомобила. Били су видљиви и трагови кочења. Поред трагова крви, на месту где је Злата издахнула, породица је упалила свећу.

Фото Н. Скендерија

ПОРОДИЦА БРАНИ МЛАДИЋА

НА месту несреће брзо су се окупили пријатељи и рођаци власника БМВ, који су тврдили да Д. К. у тренутку удеса није управљао возилом, већ да је то чинио младић који је био у "тест вожњи аутомобила" и који је након несреће побегао.

- Возач је побегао, а ухапсили су Д. К., који је само био с њим у ауту, јер му је продавао возило - рекао је познаник ухапшеног.

- Жао ми је жене која је погинула, не знамо како се ту задесила баш кад је пала бандера.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге