НАШУ ЛЕПУ УДАВИЛА ЕШАРПА: У фабрици за прераду воћа у Малој Ремети код Сремске Митровице у шоку после погибије колегинице

С. КОСТИЋ

28. 10. 2021. у 21:12

ЛЕПА Кекић Пакловић (52) из Бешенова надомак Сремске Митровице, настрадала је у среду на радном месту у погону фабрике за прераду воћа у Малој Ремети, када је зупчаник радне машине ухватио ешарпу коју је она имала око врата и која ју је, како се претпоставља - удавила.

НАШУ ЛЕПУ УДАВИЛА ЕШАРПА: У фабрици за прераду воћа у Малој Ремети код Сремске Митровице у шоку после погибије колегинице

Погон у ком је погинула Лепа Кекић Пакловић

Трагедије на радном месту, оставила је у болу и неверици колеге са којима је Лепа годинама радила, али и мештане Бешенова.

- Несрећа се догодила за време паузе. Лепа је хтела да почисти око машине и када се сагнула, зупчаник од сортирке је ухватио лепршаву ешарпу коју је имала око врата. Ми не знамо тачан узрок смрти, да ли је та марама њу удавила, или, како је цимнула да ли су јој пукли вратни пршљенови, још ништа нисмо чули - једва говори, за "Новости", Мишо Деурић, власник погона у ком се десила трагедија, који има само речи хвале за настрадалу радницу. - Један од наших шефова био је код њеног супруга, објаснио је шта се догодило, понудили смо помоћ, не знам шта бих више могао да кажем, сем да и овом приликом изражавам дубоко саучешће породици.

Деурић истиче да се овако нешто догодило први пут откако имају фабрику. Нико са сигурношћу није могао да нам каже колико је дуго Лепа радила у овој фирми, али сви је описују као вредну и радну жену. Лепе речи за њу имају и у Бешенову.

- Она се у наше село удала из Великих Радинаца, има две ћерке које студирају. Наша Лепа је била жена за пример. О целој њиховој породици можете чути само похвале. Велики губитак - прича Петар П., један од мештана, који каже да доста мештана Бешенова ради у том погону, па се вест о трагедији брзо проширила по селу.

Полиција је о несрећи обавестила надлежно тужилаштво, а о свему је упознато и Министарство за рад.

САХРАНА ПОСЛЕ ОБДУКЦИЈЕ

ПОСЛЕ несреће, тело жене послато је на обдукцију у Институт за судску медицину у Нови Сад, где ће се утврдити тачан узрок смрти. Датум сахране биће накнадно одређен.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)