"ОДЛЕТЕЛА ЈЕ И ПАЛА, МИСЛИО САМ ДА ЈЕ ГОТОВО": Потресна исповест оца девојчице коју је у Земуну ударио аутобус

Novosti online

26. 09. 2021. у 14:26

ДОК сам јој прилазио, она је непомично лежала, нисам знао шта јој је. Мислио сам да је готово - овако прича отац девојчице Т. Т. која је повређена у несрећи која се догодила у Крајишкој улици у Земуну, када је градски аутобус са линије 45 улетео у дечије игралиште.

ОДЛЕТЕЛА ЈЕ И ПАЛА, МИСЛИО САМ ДА ЈЕ ГОТОВО: Потресна исповест оца девојчице коју је у Земуну ударио аутобус

Фото: Д. Миловановић

-Девојчица је добро, иде на боље. Имала је хематом на главици, али то је спласнуло. Нога јој је оперисана, речено нам је да ће брже да зарасте рана јер је мала. Код одраслих треба више времена за опоравак. Мислим да ће се она извући - прича отац девојчице, а затим објашњава шта се догодило у тренуку несреће.

- Ја сам био ту када се то догодило. Оно што могу да кажем јесте да он није кочио, изгледало је као да је убрзавао. Тек на половини улице сам схватио шта ће да се догоди. Возач је улетео у игралиште и ударио у њу са стране. Она је одлетела и пала на земљу. Док сам јој прилазио, она је непомично лежала. Нисам знао шта јој је. Мислио сам да је готово.

Отац девојчице наводи да му је у помоћ притекао комшија који га је одмах одвезао у најближу болницу.

- Човек који је био у близини ме је одвезао до КБЦ Земун. Они су нас одмах дочекали доле и пружили прву помоћ. Све је било брзо и ефикасно на чему сам им захвалан. Потом смо отишли у Ургентни, па даље у Тиршову - рекао је отац девојчице за Блиц.

Како сазнајемо у Трећем основном тужилаштву саслушан је возач Драгомир Х.

Он је како незванично сазнајемо у својој одбрани изјавио да само што је сео за волан и прешао 100-150 метара из непознатих разлога изгубио контролу над возилом, након чега је дошло до саобраћајне незгоде.

Тренутно се чака одлука суда о предлогу Тужилаштва о одређивању притвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)