ТУГА ДО НЕБА! У Пироту сахрањена породиља преминула од короне

Е.Х.

25. 09. 2021. у 17:41

НА новом Пазарском гробљу у Пироту, у присуству родбине и многобројних пријатеља сахрањена је породиља стара 24 године која је пре три дана у нишком УКЦ на свет донела женску бебу, да би јуче ујутро услед наглог погоршања здравственог стања изазваног последицама ковид 19, нажалост преминула.

ТУГА ДО НЕБА! У Пироту сахрањена породиља преминула од короне

Фото: Новости

Иза ње су остали супруг, тек рођена беба, која нија позитивна на корону, мајка, отац и други блиски који још увек не могу да поверују у несрећу која их је снашла. Она је у Пироту била често виђена у породичном кафићу, на почетку такозваног Везног такта, била је редовно расположена, ведра и спремна на разговор са многима.

Фото: Новости

 

Многи је знају и као студента нишког Економског факултета.

Из пиротске Болнице је у Ниш допремљена без икаквих гинеколошких проблема, а порођај у деветом месецу у нишком УКЦ  је урађен царским резом, како би се смањио притисак на унутрашње органе.

Здравствено стање јој је било одлично до јуче ујутро, када се нагло погоршало. Нису помогле ни реанимације, ни друге процедуре савремене медицине, а лекари и особље Килинике су веома тешко поднели смрт ове младе жене која је завила породицу у црно.

БОНУС ВИДЕО - ЈЕЗИВИ СНИМАК НЕСРЕЋЕ У ЗЕМУНУ: Аутобус неконтролисано налетео у парк, деца повређена-возач побегао

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)