ПОЛИЦАЈАЦ АУТОМОБИЛОМ УДАРИО ДЕВОЈЧИЦУ (12): Прелазила ван пешачког прелаза када ју је"закачио"ретровизором

Novosti online

17. 09. 2021. у 17:44

ПРОТИВ полицијског службеника биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање јавног саобраћаја.

ПОЛИЦАЈАЦ АУТОМОБИЛОМ УДАРИО ДЕВОЈЧИЦУ (12): Прелазила ван пешачког прелаза када ју језакачиоретровизором

Фото: Д. Дозет

Девојчица стара 12 година из места код Врања повређена је у четвртак када ју је, док је прелазила пут, колима ударио полицајац.

Незгода се догодила у селу Нерадовац када је девојчица прелазила коловоз на месту где не постоји обележен пешачки прелаз.

Како наводе из МУП-а, припадници Полицијске управе (ПУ) у Врању, одмах су по пријави саобраћајне незгоде изашли на лице места.

Девојчица је ударена ретровизором приватног аутомобила полицијског службеника.

- Том приликом је девојчица пала и лекарска помоћ јој је указана у Здравственом центру Врање где су јој констатоване лаке телесне повреде. Утврђено је да полицијски службеник није имао алкохола у крви - наводе из МУП-а.

Полиција је, додају, о овом догађају обавестила Основно јавно тужилаштво у Врању које се изјаснило да се против полицајца поднесе кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање јавног саобраћаја.

У центру Нерадовца, у четвртак поподне одржан је протест мештана на коме је тражена већа безбедност саобраћаја, након што је девојчица повређена.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: Саобраћајна несрећа код паркинга испред Народне скупштине

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)