СРБИН ПРОНАЂЕН МРТАВ У ИЗГОРЕЛОМ СТАНУ: Ужас у Бечу, комшије сумњају да се сам запалио!

П. Ж.

12. 09. 2021. у 07:18

СРБИН (41) настрадао је у бечком округу Фаворитен у пожару, који се догодио након експлозије, а како ОЕ24 извештава, реч је о човеку који је у мају ове године привођен због насиља у породици! Комшије Србина сумњају да се сам запалио.

СРБИН ПРОНАЂЕН МРТАВ У ИЗГОРЕЛОМ СТАНУ: Ужас у Бечу, комшије сумњају да се сам запалио!

Фото Н.Ђ.

Пожар је избио у приземљу стамбене зграде, а српски држављанин пронађен је мртав.

- Он је затечен потпуно угљенисан у свом кревету. Касније је утврђено да је реч о човеку који је у мају хапшен због породичног насиља, после кога су његова супруга и троје деце отишли у сигурну кућу - наводи портал.

- Наиме, Србин, који је имао проблем са алкохолом, голим рукама је насрнуо на укућане. Жена је са три синчића искочила кроз прозор и сакрила се код комшија, а муж је наставио да јој прети. Преко апликације "воцап" послао јој је слику пиштоља, те су они одмах обавестили полицију - преносе медији.

Када су специјалци ушли у стан пронашли су Србина који је био ван себе.

- Испоставило се да је пиштољ играчка, а жена и деца су удаљени од њега. Развели су се пре месец дана и деловало је да се он не мири са тиме. Вероватно је дан ноћ пио, а у време избијања пожара чула се и експлозија - испричали су станари за портал:

- Сумња се да је заспао у креверту са цигаретом, а да је ватра захватила кухињу у којој су биле плинске боце. Не би нас чудило и да се сам запалио због породичних проблема - кажу станари и додају да је троје људи повређено у пожару.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО - ГОТОВО СВЕ ИЗГОРЕЛО: Велике размере ужаса на Новом Београду

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)