ЧЕТВОРО ПОВРЕЂЕНО: Саобраћајна несрећа на Булевару ослобођења у Новом Саду

Љ.П.

10. 09. 2021. у 16:49

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи на Булевару ослобођења код броја 48 у Новом Саду, данас нешто пре 15 часова повређене су четири особе и они су превезени у Ургентни центар Клиничког центра Војводине.

ЧЕТВОРО ПОВРЕЂЕНО: Саобраћајна несрећа на Булевару ослобођења у Новом Саду

Фото: Депоситпхотос

Према речима, др Зорана Круља, портпарола Службе хитне помоћи, због ове саобраћајне несреће интервенисале су три медицинске екипе, а позив су добили у 14.59 сати.

- Повређене су четири особе, од тога три женске особи старости 19 година, и оне су после збрињавања на лицу места, у свесном стању превезене у Ургентни центар – казао је др Круљ.

- Повређен је и мушкарац и он је после иницијалног збрињавања на месту несреће, у тешком стању са тешким повредама превежен на одељење реанимације Ургентног центра КЦВ.

Према незваничним сазнањима, аутомобил је ударио пешака, који је претрчавао коловоз ван пешачког прелаза. Покушавајући да га избегне да удари пешака, аутомобил је налетео на неколико паркираних аутомобила.

Полиција на месту несреће обавља увиђај, после ког ће се знати више детаља.

БОНУС ВИДЕО - Миљан Петковић, брат Јоване (25) која је страдала у саобраћајној несрећи у Нишу

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

ДРАМА КОД ЛОЗНИЦЕ: Раде убио вука од 36 килограма - на само 500 метара од села (ФОТО)