ПРЕДОСЕТИЛА СМРТ? Сахрањена Слађана (17), настрадала у саобраћајној несрећи у Земун Пољу, рођак открио језиве детаље

Novosti online

03. 09. 2021. у 23:45

СЛАЂАНА А. (17) из Земун Поља, која је страдала у стравичној саобраћајној несрећи у овом насељу, сахрањена је данас на Новом бежанијском гробљу.

ПРЕДОСЕТИЛА СМРТ? Сахрањена Слађана (17), настрадала у саобраћајној несрећи у Земун Пољу, рођак открио језиве детаље

Фото: М. Анђела

 Уз јецаје и сузе на вечни починак су је испратили родитељи, сестра, родбина, пријатељи...

- Душо моја, лепа - зачуо се тужан глас Слађанине мајке, која је сва скрхана од бола једва стајала поред ковчега, као и њени отац и сестра.

На њиховим лицима суза сузу сустиже. Њихови пријатељи дрхтавим гласом нам причају да је била “фина девојка, чији се живот прерано угасио”.

Око ковџега се у капели налазила гомила разнобојног цвећа. У једном тренутку су се чули само јецаји. Осећао се мирис свећа, а неко од присутних је добацио да је ваздух постао “тежак”.

Из гужве је изашла жена, Слађанина рођака, она је одједном видно пребледела од туге коју није могла да сакрије, па су је поливали водом како би дошла себи.

Један Слађанин рођак је казао да је девојчица предосетила сопствену смрт. Како је испричао, неколико дана уочи трагедије је својој мајци наводно казала, како ће завршити на насловним странама и да ће се о њеној смрти писати.

– Не знам да ли је предосетила смрт, али никада нећу заборавити оно што нам је њена мајка испричала. Десетак дана пред смрт, Слађана је рекла својој мајци да ће бити веома популарна. Казала јој је да ће завршити у свим новинама и да ће њена сахрана бити велика и да ће се о томе писати. Шокирао сам се, када сам то чуо, тужно је... – испричао је у разговору за 24седам.

Сплет околности

Слађана А. је у свом кратком животу два пута спасена сигурне смрти. Једном док је била беба, а други пут када ју је, са десетак година, покосило возило. Међутим, кобну вожњу по насељу са малолетним Ј. Ј. (16), који је, према сопственом признању, сео за волан „пежоа“ под дејством алкохола, није преживела.

ТРЕБАЛО ДА СЕ ОКУМЕ

Иначе, породица настрадале девојке намеравала је да се окуми са породицом малолетника који је био за воланом. Требало је да крсте Слађану, а да она буде крштена кума њиховом унучету које је било на путу.

Саобраћајна незгода догодила се када је аутомобил марке „пежо“, који се кретао Курирском улицом, и свега на око километар од куће Арнаутовића, слетео с пута на десну страну и најпре ударио у бетонски стуб, потом у дрво, а након тога у бандеру електричне енергије.

У овој незгоди тешке повреде задобили су девојчица (8) и дечак (10), иначе рођена сестра и брат возача, док су он, његова девојка (14) и Марија А. (19), старија сестра настрадале Слађане, лакше повређени и пуштени кући.

(24 седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)