ТРАГЕДИЈА У БЕЧЕЈУ: Струјни удар убио младића!

Novosti online

28. 08. 2021. у 16:03

ЈОВАН Марић (27) из Бечеја, погинуо је несрећним случајем од последица струјног удара десетак метара од куће у којој је живео.

ТРАГЕДИЈА У БЕЧЕЈУ: Струјни удар убио младића!

Depositphotos

Трагедија се догодила када се Јован враћао са посла из треће смене из фабрике у Бечеју. Њега је довезао друг и оставио десетак метара од куће.

Велика трагедија растужила је житеље Бечеја, који са неверицом причају о детаљима младићеве погибије.

– Јован је кренуо ка кући, направио пар корака и загазио у бару у којој је била жица од струје, која се откинула са стуба и једним делом пала у воду. Те ноћи било је је јако невреме и киша је непрестано падала. Вероватно због мрака није видео и закачио је жицу телом. Дошло је до струјног удара и младић је на месту, нажалост, страдао. Много нам је жао. Био је дивно и узорно дете – прича комшија настрадалог Јована.

Бечеј не памти овакву трагедију у којој је један млади живот напрасно изгубљен бизарним стицајем околности. Младићеве блиске пријатеље и рођаке Јованова несрећа оставила је у сузама и неверици. Младић је једно од петоро деце породице Марић. Иза себе је оставио неутешне родитеље, три сестре и брата. Сахрањен је у четвртак на гробљу у Бечеју.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)