ЈОВАН (21) ЈЕ ПОГИНУО ИСПРЕД КУЋЕ: Речи његове мајке кидају срце

Novosti online

28. 08. 2021. у 13:42

ЈОВАН Марић, двадесетједногодишњи младић из Бечеја, погинуо је несрећним случајем од последица удара струјне жице, у уторак, око три сата ујутру, десетак метара од своје куће.

ЈОВАН (21) ЈЕ ПОГИНУО ИСПРЕД КУЋЕ: Речи његове мајке кидају срце

Фото: Н. Скендерија

- Јован је изашао из аутомобила, направио пар корака и загазио у једном моменту у бару у којој је била струјна жица. Судбина је хтела да угази баш на место где је пала жица која се откинула са стуба и висила. Он ју је закачио руком и ногом. Све се догодило близу његове куће. Верујте, у шоку смо. И даље не верујемо да се то десило нашем Јовану - открива за један комшија.

Младић је на месту несреће одмах преминуо од последица струјног удара. Трагедија која је завила Бечеј у црно затекла је све који су га познавали, а пријатељи и родбина, скрхани од бола, једва су смогли снаге да говоре.

Најтеже је његовим родитељима - оцу Николи и мајци Ирени, којој је препукло срце од туге и бола за изгубљеним сином.

- Душо моја, сине мој! Зар мислиш да можемо да живимо после тебе? Како, реци нам како? Безброј пута су теби мама и тата говорили како! Реци ти нама сад! - болне су речи мајке које кидају душу док су тело њеног сина спуштали у раку.

Непомично тело страдалог младића пронашао је комшија из суседне улице који је са сином туда пролазио. Он је одмах позвао полицију.

- Да трагедија буде већа, човек који је пронашао Јована доживео је пре пар година велику несрећу, када му је ћерку ударио аутомобил и усмртио је - у шоку прича једна мештанка Бечеја.

Младићев пијатељ каже да су Јована сви волели

- Био је вредан, поштен и омиљен у друштву. Фудбал му је био пасија и често смо га играли. Био је добар друг и спреман да свима помогне. Оставио је велику празнину у нашим животима. Његов одлазак сломио је срца многих. Нека га анђели чувају. Заувек ћу га памтити по лепим и добрим тренуцима - прича младићев пријатељ.

(АЛО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)