ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА, 12 ПОВРЕЂЕНО: У Јужнобачком округу током виненда 18 саобраћајних несрећа

Љ. П.

09. 08. 2021. у 13:58

МИНУЛОГ викенда, односно у периоду од 6 до 8. августа, на подручју Јужнобачког округа, догодило се 18 саобраћајних несрећа, у којима је једна особа погинула, пет је тешко, а седам је лакше повређено.

ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА, 12 ПОВРЕЂЕНО: У Јужнобачком округу током виненда 18 саобраћајних несрећа

Фото: МУП

У том интервалу, на подручју Града Новог Сада, догодило  се 11 саобраћајних несрећа, у којима је једна особа  погинула,  три су задобила тешке, а три лаке телесне повреде.

Полицијска управа у Новом Саду је, за викенд, на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала  укупно  306 саобраћајних  прекршаја.
На овом подручју, из саобраћаја је искључено 59 возача и 10 возила, а задржано је    15 возача, од којих 11 због вожње под дејством алкохола, три због сумње да ће наставити са чињењем прекршаја и један због могућности одласка у иностранство.
Међу задржанима због вожње под дејством алкохола, двојица возача терете се и за прекршај насилничке вожње, јер су у Врбасу и Бачкој Паланци возили аутомобиле,  са више од два промила алкохола у организму. Сви задржани возачи ће, уз прекршајну пријаву, бити приведени надлежном прекршајном судији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У СТРАВИЧНОМ УДЕСУ НА ПАНЧЕВЦУ ПОГИНУО БРАЧНИ ПАР: Испали из камиона и пали преко ограде - Ухапшен возач БМВ-а (ФОТО/ВИДЕО)