“АУДИ“ СЛЕТЕО У ПРОВАЛИЈУ, ЧЕТИРИ ОСОБЕ ПОВРЕЂЕНЕ: Саобраћајна несрећа на Ибарској магистрали (ФОТО/ВИДЕО)

Г. Ћ.

03. 08. 2021. у 16:24

У САОБРАЋАЈНОМ удесу, који се под још неразјашњеним околностима догодио данас, око 14 сати, у месту Полумир на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево-Ушће, повређене су четири особе и причињена је значајна материјална штета.

“АУДИ“ СЛЕТЕО У ПРОВАЛИЈУ, ЧЕТИРИ ОСОБЕ ПОВРЕЂЕНЕ: Саобраћајна несрећа на Ибарској магистрали (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Г. Шљивић

Како се претпоставља, удес се догодио када је „ауди А6“, краљевачке регистрације, крећући се из правца Краљева према варошици Ушће у ибарској клисури, из непознатих разлога слетео с пута у провалију према речици са десне стране коловоза, дубокој око десет метара.

Том приликом повређене су четири особе које су биле аутомобилу и оне су санитетским возилима превежене у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву где су и збринуте. У њиховом извлачењу из аутомобила учествовали су припадници ватрогасно-спасилачке јединице из Ушћа.

Због удеса и увиђаја саобраћај се на овој, веома прометној деоници магистрале кроз Ибарску клисуру одвијао успорено, а више околности под којима се догодио биће познато након истраге.

Пре тачно 11 година, у удесу на истој локацији настрадала је трочлана породица из Рашке чији је аутомобил такође слетео с пута.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)