НЕСВАКИДАШЊА НЕЗГОДА КОД БЕЛЕ ПАЛАНКЕ: Младен пумпао гуму, па завршио у болници са сломљеном лобањом

Novosti online

01. 08. 2021. у 11:45

МЛАДИЋ Младен М. (23) из Вете, места код Беле Паланке, тешко је повређен у суботу у несвакидашњој несрећи када му је метални обруч са камионске гуме коју је пумпао, разбио лобању.

НЕСВАКИДАШЊА НЕЗГОДА КОД БЕЛЕ ПАЛАНКЕ: Младен пумпао гуму, па завршио у болници са сломљеном лобањом

Фото: Depositphotos

Он је хитно транспортован у нишки Универзитетски Клинички центар где је одмах оперисан и сада је у стабилном стању.

Његов стриц Саша каже да је Младен са комшијом пумпао гуму приручним компресором који је покретао трактор.

- Обруч са гуме га је погодио у главу и оборио на земљу. Био је свестан, ја сам га подигао, звали смо Хитну помоћ и пребачен је у Ниш. Надамо се најбољем - рекао је младићев стриц.

Бојан, Младенов други стриц објашњава да су се сви уплашили за његов живот јер им је одмах било јасно да је претрпео стравичну повреду.

- Знам ја како је то јер је и мени пре годину дана дрво "исцепало" главу. Одмах смо отишли у нишку болницу, казали су ми да је оперисан и да је срећа што му мозак није повређен - каже Марковић.

Додаје да је гума са камиона "џемс" који мештани користе за извлачење дрва са Суве Планине.

- Требало је данас са оцем да крене у шуму, сезона је "брања" дрва. Приметили су да је гума испустила, па су хтели да је напумпају, а ето, завршио је у болници - наставља Бојан.

У нишком УКЦ нам је речено да је младић задобио тешку телесну повреду у виду прелома лобање због чега је хируршки збринут те да је после интервенције стабилних параметара.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)