ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ СНИМКЕ НЕСРЕЋЕ: Огласили се након хапшења возача који је прегазио децу на Карабурми, па побегао

Ј. Д. Љ.

19. 07. 2021. у 15:18

ПРВО основно јавно тужилаштво у Београду се огласило након хапшења возача Л.Г. који је синоћ ударио два дечака у Улици Маријане Грегоран на Карабурми.

ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ СНИМКЕ НЕСРЕЋЕ: Огласили се након хапшења возача који је прегазио децу на Карабурми, па побегао

Фото: М.С.

- Везано за догађаја од дана 18.07.2021. године када је НН лице управљајући путничким возилом у ул. Маријане Грегоран код кућног броја 50 на обележеном пешачком прелазу оборило два пешака и напустило лице места, услед чега су деца С.Б. (2011.) и Л.Б. (2016.) задобили тешке телесне повреде, дежурни заменик јавног тужиоца је након незгоде и предузетог увиђаја наложио полицијским службеницима да прибаве видео записе са објекта у близини места где се догодила незгода, као и из улица где је НН лице наставило кретање, како би се утврдила марка возила којим је управљао, регистарске ознаке, лични подаци за власника возила и идентитет лица које је том приликом управљало возилом - пише у саопштењу.

Из Тужилаштва истичу да ће у законском кору саслушати осумњиченог након чега ће одлучити да ли ће Првом основном суду у Београду поднети предлог за одређивање притвора према Л.Г., након чега ће поступајући заменик јавног тужиоца испитати оштећене и сведоке, одредити неопходна вештачења и то медицинско вештачење како би се утврдио степен повреда које су задобили оштећени, као и саобраћајно техничко вештачење ради одређивања просторно – временске анализе предметне саобраћајне незгоде и утврђивања свих околности под којима се догодила саобраћајна незгода.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)