СТАРИЈИ ДЕЧАК У КОМИ, МЛАЂИ ИМА ПРЕЛОМ БУТНЕ КОСТИ: Огласио се отац дечака које је јуче покосио бахати возач на Карабурми

Новости онлине

19. 07. 2021. у 14:46

ДЕЧАЦИ од девет и четри године који су тешко повређени у несрећи која се догодила синоћ на Карабурми, налазе се у болници, а бахати возач је ухапшен.

СТАРИЈИ ДЕЧАК У КОМИ, МЛАЂИ ИМА ПРЕЛОМ БУТНЕ КОСТИ: Огласио се отац дечака које је јуче покосио бахати возач на Карабурми

Фото: М.С.

Дечак (9) налази се у Ургентном центру, док се његов млађи брат (4) налази у Дечјој болници у Тиршовој.

Лекар Михаило Б. (42), отац дечака који су тешко повређени, објашњава како се догодила несрећа у којој су његови синови тешко повређени.

- Били смо на пешачком прелазу у Улици Маријане Грегоран. Аутобус се зауставио и ми смо кренули да пређемо. Дошли смо до половине пешачког прелаза, али је аутомобил заобишао аутобус и директно налетео на нас. Прво је возило ударило старијег сина и одбацило га 10 метара, онда је ударио у мене и завртео ме. Након тога удара у млађег сина и одбацује га под друго возило - каже несрећни човек и додаје:

- Видео сам да је старији син тешко повређен, пришао сам му и покушао сам да му отворим дисајне путеве. Тренутно се налази у коми и има прелом лобање, али надамо се најбољем. Млађи син је сада добро - има прелом леве бутне кости са померањем, тако да га чека операција са уградњом плочица и шрафовима.

Он додаје да и он има повреде ребра, али да то није битно. Иначе, возач аутомобила је након удеса, побегао с лица места, а данас је и ухапшен.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)