"НОВОСТИ" САЗНАЈУ ИДЕНТИТЕТ РАЊЕНЕ ЖЕНЕ У КРУШЕВЦУ: Повреде нанете оштрим предметом

С.БАБОВИЋ

15. 07. 2021. у 10:39

КАКО сазнају “Новости”, тешке повреде у пределу врата и главе синоћ је у Крушевцу задобила Гордана П.(50) из овог града.

НОВОСТИ САЗНАЈУ ИДЕНТИТЕТ РАЊЕНЕ ЖЕНЕ У КРУШЕВЦУ: Повреде нанете оштрим предметом

Фото: Д. Р.

Жртва је како су “Новости” већ објавиле примећена око 20 сати на периферији града, а према последњим сазнањима-траспортована је на даље лечење у Клинички центар Ниш.

- Путници су приметили тешко повређену жену и неки од њих су зауставили возила код источне заобилазнице код Крушевца и изашли да јој помогну, звали су и полицију и хитну помоћ - наводи извор “Новости” - Све се одиграло око 20 сати и врло брзо жена је пребачена у болницу. Повреде су нанете неким оштрим предметом, могуће да је нож у питању.

Како сазнајемо, лекари су санирали повреде и оспособили пацијенткињу за даљи транспорт до Клиничког центра Ниш, где је неопходно даље лечење. Како су “Новости” већ објавиле, овај случај истражује Више јавно тужилаштву у Крушевцу, а дело се у овом тренутку квалификује као покушај тешког убиства.

- У току је оперативни рад на терену, разговара се са лицима која су од интереса за истрагу и која би могла имати ближе информације у вези са могућим извршиоцем кривичног дела - износи извор “Новости”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)