УЖАС У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ: Јутрос пронађена два тела

Новости онлине

08. 07. 2021. у 08:59

ПРИТВОРЕНИК и полицајац пронађени су мртви јутрос у Централном затвору, сазнају београдски медији.

УЖАС У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ: Јутрос пронађена два тела

Фото: Новости

Према информацијама, реч је о затворенику З.С. (44), који је био члан клана Америка, и затворском чувару Ж.Б. (50).

Колеге су дошле по њега, да крену у обилазак ћелија и затекле га без знакова живота. Позван је лекар, који га је прегледао, и утврдио смрт. Тело је послато на обдукцију.

- Припадник службе за обезбеђење на свом радном месту у канцеларији пронађен је рано јутрос без знакова живота. Лекари специјалне затворске болнице су одмах реаговали, покушали реанимацију, ЕКГ срца, све до доласка Хитне помоћи и они су наставили са реанимацијом, али оба покушаја су била безуспешна - речено је у Управи за извршење кривичних санкција.

У Управи истичу да је реч о савесном и ревносном службенику, који годинама ради у заводу. Није имао мрље у каријери. Према незваничним сазнањима, највероватније је реч о инфаркту.

- На сасвим другом делу Окружног затвора у соби у којој су смештена притворена лица, око 7 часова, притворено лице С.З. пронађено је без знакова живота у свом кревету. Истог тренутка лекари су кренули са реанимацијом, ЕКГ-ом, позвана је Хитна помоћ која је брзо дошла и наставила са покушајима реанинације, али нажалост било је безуспешно. Обавештено је Тужилаштво, а полиција тек треба да обави увиђај и највероватније ће бити рађена обдукција - додају у Управи за извршење кривичних санкција.

Како незванично сазнају медији, претпоставља се да је узрок смрти у оба случаја срчани удар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)