"ХТЕО ЈЕ САМО ДА ЗАРАДИ НЕКИ ДИНАР": Родитељи младића на ког је пало дрво у сузама - "Пањ га је притиснуо, десило се најгоре"

Новости онлине

02. 07. 2021. у 20:05

"БИО је са зетом у шуми да секу дрва, дрво га је убило, не знам како се десило. Мој син је био једном дете за све, добар, вредан. Трагедија страшна".

ХТЕО ЈЕ САМО ДА ЗАРАДИ НЕКИ ДИНАР: Родитељи младића на ког је пало дрво у сузама - Пањ га је притиснуо, десило се најгоре

Фото: Јутјуб/TRACKS/МиљковићSRB

Сузних очију, видно потресен, овим речима почиње причу Н. К. отац Д. К. (27) из Доњег Душника, који је настрадао данас око 13 часова у атару села Вукманово приликом сече шуме. Према првим информацијама на Д. К. је пао огроман пањ и прикљештио га па су лекари Хитне помоћи из Ниша, који су са ватрогасцима дошли да му укажу помоћ, могли да констатују само смрт.

- Отишао је да зетом још пре седам, осам дана да секу дрва у шуми, да зараде неки динар. Зет је позвао данас и јавио да је повређен. После је позвао моју жену на посао и јавио да је преминуо. Неко дрво га је ударило у груди, пањ неки који се одвалио и притиснуо га. Не знамо како се тачно то догодило. Али све како да је, не ваља. Десило се оно најгоре. Не знам шта да кажем, у шоку сам - каже Н. К.

Настрадали младић живео је са мајком и оцем у скромној кући у Доњем Душнику и зарађивао радећи у надници. Мештани га памте као доброг и вредног младог човека.

- Био је добар дечко и велики радник. Мучио се, ишао у надницу у дрва да заради неки динар. Сада ће им бити још теже јер отац не ради, само је мајка запослена. То су фини људи, али ето десила им се велика трагедија - каже једна комшиница.

Полиција је о трагичном догађају обавестила Више јавно тужилаштво и обавила увиђај на месту несреће.

У Вишем јавном тужилаштву је потврђено да се ради о несрећном случају.

- Увиђајем је утврђено да нема никаквих сумњивих околности - каже портпарол ВЈТ Борислав Радоњић.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)