ПОРОДИЦЕ ЗАУВЕК ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Милан који је погинуо у Немачкој пре годину дана изгубио сестру у саобраћајној несрећи

Новости онлине

27. 06. 2021. у 08:41

МИЛАН Лепојевић (27), који је изгубио живот у саобраћајној несрећи у Немачкој, био је брат од тетке Тање Јовић (29), настрадале на исти начин 2020. године.

ПОРОДИЦЕ ЗАУВЕК ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Милан који је погинуо у Немачкој пре годину дана изгубио сестру у саобраћајној несрећи

Фото: Ј. Ћосин/Приватна архива/Принтсцреен

Зла судбина задесила је породице Лепојевић и Јовић из околине Алексинца, које су фамилија, а које су за само годину и по дана изгубиле два члана, брата и сестру - Милана Лепојевића (27) и Тању Јовић (29). Обоје су погинули у саобраћајним несрећама, Милан у понедељак у Немачкој, а његова сестра Тања у јануару 2020. године.

- Зашто, Боже, зашто узимаш ове лепоте? Зашто си нам узео два најлепша цвета? Зашто нам узимаш младост и будућност? Зар ти горе треба њихова лепота, њихове вредне руке, њихове поштене и неискварене душе, зар ћеш њиховом лепотом да красиш рајске дворове? Зашто нам их узе, Боже, ако негде постојиш? - овим потресним речима се од свог сестрића Милана опростио Тањин отац, Аца Јовић из Житковца.

Фото Ј. Ћосин

Јовић каже да је велика трагедија погодила целу његову породицу, најпре почетком 2020. губитком ћерке, а Миланова смрт га је, како каже, оставила без речи.

- Он је ту код нас често долазио, јер не само да ми је најближи род, син од сестричине, него што смо се разумели, схватали, знали смо да попричамо, да се пошалимо. Пре одласка у Немачку био је код нас. Први пут је ишао у Немачку. Мало се двоумио, али видело се да је одлучио. Шта да кажем о таквом момку, побожном, препоштеном, радном... Рекох му: "Иди, сине, тамо где мислиш да можеш да зарадиш, али бежи од грађевине." И онда сам видео слику у новинама. Више не знам ни да објасним то осећање. Ћерку сам изгубио пре годину и по дана, сад ово драго дете - прича Јовић.

Читав Алексинац је још од понедељка у шоку због смрти четворице суграђана у Немачкој. Тог дана око 9.30, осим Милан Лепојевића, погинули су и Никола Станковић (31), Милош Утковић (32) и Срђан Асановић (42). Сва четворица су кренула на рад у Немачку. Ишли су ауто-путем и недостајало је још десетак километара да стигну на одредиште. Тада се догодила несрећа, њихов БМW 520 се отпозади, без кочења, закуцао у камион.

Миљко Лепојевић/Фото Ј. Ћосин

Ожалошћени Миљко, отац Милана Лепојевића каже да туга не посустаје, али и износи нешто што се прича по алексиначком крају, а што је неко видео у новинама.

- Не зна се још ко је возио БМW, али се прича да се у једној траци саобраћај одвијао нормално, док је у другој био успорен. Ту се спомиње неки други БМW, који је хтео да претекне наше момке, и зато су они улетели у спору траку и ударили у камион. Тај други ауто им је практично пресекао пут - прича отац.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)