КАКО ЋУ ДА ГА САХРАНИМ? Брат Срђана Асановића, који је погинуо у саобраћајној несрећи у Немачкој, очајан - био ми је велики ослонац!

Novosti online

25. 06. 2021. у 22:22

ИДЕМ у Немачку да зарадим Бајо неку пару, видиш овде нема посла. То је последње што му је рекао.

КАКО ЋУ ДА ГА САХРАНИМ? Брат Срђана Асановића, који је погинуо у саобраћајној несрећи у Немачкој, очајан - био ми је велики ослонац!

Фото: Фејсбук

Попили смо кафу пред пут и више га нисам видео. прича Зоран Асановић, рођени брат Срђана Асановића (44) из Лужана, једног од четворо настрадалих и тешком удесу у Немачкој 22. јуна.

Он каже да је Срђан остао без посла на железници и да му је Немачка била једини излаз да оствари неке приходе. Живео је сам у трошној кући у Лужану па је да својим комшијом Миланом Лепојевићем одлучио да крене у иностранство.

- Није имао посла више у Старој Пазови где је на железници радио последње три године. Сам живи у овој трошној кући у Лужану, остао без посла па му је намера била да се бави молерајем у Немачкој. Био ми је велики ослонац у животу, не знам како ћу сад - каже Зоран.

Он каже да ће трошкови транспорта тела из Немачке износити 1.250 евра и да он нема пара па не зна како ће да сахрани брата.

- Не знам како ћемо тело да пребацимо у Србију. Свака породица треба да плати по 1.250 евра. Покушао сам преко родбине да обезбедимо исте али ме нико не зове. Ја сам незапослен, не знам како да нађем тај новац. Ако држава може да помогне ја бих био захвалан. Да бар можемо да га сахранимо како приличи. Не знам како другачије, трошкови ће тамо само да расту - јада се Зоран.

Фото: Ј.Ћ.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)