НИСМО СЕ НИ ПОЗДРАВИЛИ: Неописива туга у домовима младића који су погинули у Немачкој - речи родитеља кидају душу (ФОТО/ВИДЕО)

Ј. Ћ. / Д. А.

24. 06. 2021. у 11:20 >> 15:40

ПОРОДИЦЕ младића из Србије који су у уторак погинули у саобраћајној несрећи у Немачкој су неутешне.

НИСМО СЕ НИ ПОЗДРАВИЛИ: Неописива туга у домовима младића који су погинули у Немачкој - речи родитеља кидају душу (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Новости

Сви у сузама говоре о великој трагедији. Тројица младића кренула су на договорене привремене послове на грађевини са четвртим страдалим који већ дуго живи у Немачкој и бави се шпедицијом.

Репортери "Новости" данас су разговарали са родитељима несрећних момака.

- Мој син је молер по занимању, имао је посао  и то баш добро плаћен, међутим, мој супруг је у Немачкој и била му је потребна помоћ, па је син пошао на двадесетак дана. Пошао је са Николом из Алексинца који води групу. Јавио се да су прешли границу, више нисмо имали никакв контакт, звали смо, али нико се није јављао...Нисмо се надали оваквој трагедији - кроз сузе говори Биљана Утковић, Милошева мајка.

Фото: Ј.Ћ.

- Има две ћеркице, једна је предшколског узраста, једна има годину и по дана.

Један од четворице младића је Милан Лепојевић, који је у Немачку кренуо по додатну зараду, како би завршио кућу и ускоро се оженио.

- Материјал смо купили да проширимо кућу, да се ожени до Нове године. На три месеца је отишао - прича Миљан Лепојевић, отац Милана који је погинуо у несрећи у Немачкој.

Фото: Ј. Ћ.

- Ја сам био на терену, нисам се позрдавио с њим. Он ме одвезао на посао, љубио ме, 'ћале, тебе највише волим' и ето...

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (1)

ЗАПАЛИО СЕ АУТО НА ЗРЕЊАНИНЦУ, МЛАДИЋ ТЕШКО ПОВРЕЂЕН: Хитно пребачен на реанимацију у Ургентни центар