ИСПОВЕСТ КОМШИЈА НАКОН НЕСРЕЋЕ: Сурчинци у шоку, о Браниславу који је упао у септичку јаму имају само речи хвале

М. Стевановић

21. 06. 2021. у 22:27

ПОТРАГА за мушкарцем Браниславом В. који је данас упао у септичку јаму у Сурчину и даље је у току, а иако нема званичне потраге да је преминуо, комшије слуте на најгоре.

ИСПОВЕСТ КОМШИЈА НАКОН НЕСРЕЋЕ: Сурчинци у шоку, о Браниславу који је упао у септичку јаму имају само речи хвале

Фото: М.С.

Комшиница Дуњица о Браниславу имала је само речи хвале.

- Јао, јао колико ми га је жао, као да сам изгубила неког свог. Био је скроз добар човек, насмејан, волео је да се шали са свима. Сада су реновирали стан, дошао је из Македоније где ради на одмор, чему сад све то. Јао јадна моја Гина, како се потресла кад је чула да долази судски вештак, знала је га је готово. Није хтела ни ћеркама да каже, млада ћерка је трудна - каже видно потресена Дуњица, блиска пријатељица породице Васић, и додаје да је Бранислав родом из околине Бањалуке.

Она, како каже, добро познаје породицу, стално су се дружили, а годинама је била и колегиница супруге настрадалог. 

- Синоћ смо се дружили и данас ето. Ја сам била код моје Гине, да јој пружим мало утехе, али ми је позлило па је син дошао по мене - каже Дуњица. 

- Он је шеф грађевинских машина, цео живот је радио по Црној Гори и Македонији. И сад кад је му је остало само годину дана до пензије ово да се деси - додаје други, такође близак комшија породице настрадалог, који је јутрос са њим разговарао на пијаци.

Бранислав је, каже, био добро расположен, завршавао је неке послове око реновирања куће.

- Кад сам се враћао кући, видим ватрогасци, комшије у улици су мислиле да је нека несрећа на ауто-путу, кад ето шта се десило - додаје он.

Бранислав, како смо сазнали, има две ћерке и троје унучади. Четврто је на путу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)