СИН НАМ ЈЕ ЗИМУС БИО НА СЛАВИ, А САД ЈЕ МРТАВ: Породица Милоша настрадалог у САД неутешна, скупљају новац за сахрану у Лесковцу

Novosti online

15. 06. 2021. у 19:49

ПРИЈАТЕЉИ и породица трагично настрадалог Милоша Марјановића (34) прикупљају новчану помоћ да се његово тело пребаци у Лесковац, како би га родитељи сахранили у родном граду.

СИН НАМ ЈЕ ЗИМУС БИО НА СЛАВИ, А САД ЈЕ МРТАВ: Породица Милоша настрадалог у САД неутешна, скупљају новац за сахрану у Лесковцу

FOTO: Depositphotos/Принтскрин

Новац се прикупља преко локалне америчке хуманитарне фондације “гофоундме”, на којој се наводи да је до сада прикупљено 33.000 долара.

- Милош је био великог срца, увек насмејан, велики пријатељ. Сви који су га познавали имају само лепе речи о њему. Овај огроман губитак оставио је у неверици пре свега породицу у Србији, као и пријатеље и људе из окружења - пише у отвореном писму његових пријатеља.

Подсетимо, Милош Марјановић погинуо је у недељу тако што је чамац на којем се налазио са друштвом великом брзином ударио у стену величине аутомобила. У чамцу су са њим била још двојица младића из Лесковца, који су такође повређени, један из Ниша, један из Београда и девојка из Врњачке Бање.

Чланови Милошеве породице у Лесковцу су скрхани од бола и не верују да се трагедија десила.

- Прошле зиме је био код нас на слави. Хвалио се како су купили чамац. Добро им је ишло - каже Милошева тетка.

Рођаци кажу да је био диван и вредан младић. Радио је у једној радионици за поправку камиона. У Лесковцу су и он и брат радили као таксисти.

- Пре само пар недеља он и његов брат су скупили 50.000 динара за лечење малог дечака из Лесковца који болује од леукемије. Шта да вам кажем, Бог односи добре људе - причају његови другови.

Милош се пре пар година преселио у Америку. Заједно са братом, живео је у градићу Брукфилд, у држави Илиноис.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)