САХРАЊЕН ДЕЧАК (10) КОЈИ СЕ УТОПИО У ОЏАЦИМА: Потресне сцене са гробља, отац пао у несвест, малишана испратили другари и комшије (ФОТО)

З. Грумић

15. 06. 2021. у 15:33

ДЕСЕТОГОДИШЊИ дечак Б. П., који се утопио у Недељу у базену спортског центра у Оџацима сахрањен је данас на оџачком православном гробљу. На последњи починак малишана испратили су мајка Аница, отац Дарко, бака Драгана и деда Бранко, као и многи рођаци, пријатељи, комшије.

САХРАЊЕН ДЕЧАК (10) КОЈИ СЕ УТОПИО У ОЏАЦИМА: Потресне сцене са гробља, отац пао у несвест, малишана испратили другари и комшије (ФОТО)

Фото: Ненад Карлић

У тужној поворци, која је из капеле кренула ка малишановој вечној кући били су и његова учитељица Јасмина Каран, другари из основне школе "Бранко Радичевић" као и родитељи Банетових другара из другог разреда.

Опраштајући се од свима омиљеног дечака, рођак Милан Кецмановић је истакао да је Бане одрастао у декином и бакином дому окружен пажњом и љубављу оних који су га највише волели.

- Несташни дечак, пун енергије и љубави за људе око себе, највише времена проводио је са деком и баком и својим татом, који су о њему бринули. Деда Бранко га је пратио и водио свуда, чекајући док се изигра. Волео је да трчи и да се игра са друговима и другарицама и маштао да постане фудбалер, али се у недељу ти дечачки снови у једном трену прекинути. На последњем опраштању крај гроба свога сина оцу Дарку је позлило, пао је у несвест после чега су му окупљени притекли у помоћ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)