ДВЕ ОСОБЕ ТЕШКО, А 17 ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНО: У Јужнобачком округу минулог викенда догодиле се 34 саобраћајне несреће

Љ.П.

14. 06. 2021. у 15:20

НА подручју Јужнобачког округа минулог викенда, односно од 11 до 13. јуна, догодиле су се 34 саобраћајне несреће, у којима су две особе тешко, а 17 је лакше повређено.

ДВЕ ОСОБЕ ТЕШКО, А 17 ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНО: У Јужнобачком округу минулог викенда догодиле се 34 саобраћајне несреће

Фото: Printskrin

У истом периоду на подручју Града Новог Сада, догодиле су се 23 саобраћајне несреће, у којима је једна особа задобила тешке, а четири лаке телесне повреде.

Полицијска управа у Новом Саду је, за викенд, на подручју Јужнобачког округа, открила и санкционисала укупно 668 прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

На овом подручју, из саобраћаја је искључено 65 возача и 18 возила, а задржано је 20 возача, од којих деветнаест због вожње под дејством алкохола, а један због сумње да ће наставити са чињењем прекршаја.

Од укупног броја задржаних због вожње под дејством алкохола, четворица се терете за прекршај насилничке вожње, јер су двојица Новосађана возила аутомобиле, а мештани Врбаса и Бачке Паланке бицикле са више од два промила алкохола у организму. Сви задржани возачи ће, уз прекршајне пријаве, бити приведени надлежном прекршајном судији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)