У ТРЕНУ САМ ОСТАО БЕЗ ПОРОДИЦЕ: Стево Гаџић из Госпођинаца говори за "Новости", дан после погибије супруге и сина

З. ГРУМИЋ

09. 06. 2021. у 22:00

БРИЖНА мајка Сунчица (45) никад није одобравала да њен син Јован (21) буде сам у аутомобилу кад вози, поготово у последње време откако је почео да осећа главобоље и како су кренули повремени епилептични напади.

У ТРЕНУ САМ ОСТАО БЕЗ ПОРОДИЦЕ: Стево Гаџић из Госпођинаца говори за Новости, дан после погибије супруге и сина

Фото Н. Карлић

Ово за "Новости", дан након тешке саобраћајне несреће, истиче Стево Гаџић, гушећи се од бола за изгубљеним јединцем и супругом.

Њих двоје су у уторак пре подне пожурили у сеоску амбуланту да Јован прими вакцину против вируса корона, јер је то било неопходно за предстојећи пријем на болничко лечење.

- Журили су у Дом здравља. Вероватно му се пред том раскрсницом, кад је требало да закочи, нешто у трену догодило. Ауто је само прелетео преко пута и ударио у дрво. А ја сам Јовану, иначе, допуштао да сам вози јер сам знао да је јако пажљив возач. Нисам ни слутио да би нешто могло да му се деси - каже Стево и додаје да је Јован био добар, вредан, омиљен у друштву.

Играо је кошарку у Младости из Бачког Јарка, а у Новом Саду је похађао студије ДИФ, планирајући да се спортом бави и професионално.

- Бог, ето, прима најбоље. Остајем сам, изгубио сам их у трену, шта ћу и како ћу не знам - додаје једва изговарајући Стево, запослен у новосадском ЈКП "Чистоћа", у којем је и Сунчица радила као пословођа.

- Била је изузетна особа, вредна, сарадник какав се само пожелети може. Пуна разумевања за проблеме и муке радника и спремна сваком да помогне - истичу колеге.

Мештани наводе да су Гаџићи били складна породица, изузетно везани једно за друго.

- Недавно су реновирали кућу, лепо су живели и сад, ево, догодила се трагедије - додаје кроз сузе једна њихова комшиница.

САХРАНА

МАЈКА и син биће сахрањени у четвртак у 16 часова на сеоском гробљу у Госпођинцима.

- После удеса превезени су у Клинички центар у Новом Саду. Јован је одмах, како су ми рекли, био у веома тешком стању, а супруга је нешто касније преминула у болници - каже Стево Гаџић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)